Volgende beurs is:

13 oktober 2024 – 10:00u tot 13.00u

Wat kun je verkopen
Tweedehands items voor kinderen van 0 t/m 12 jaar:

Wat kun je huren?

DE VERKOOP VOOR DE BEURS IN OKTOBER START BEGIN SEPTEMBER

  • 1 tafel; 130 x 80 cm voor € 12,50
  • 1 ½ tafel; 195 cm x 80 cm voor € 17,50
  • Tafelklem huren (1 per tafel) € 5 (zolang de voorraad strekt)
  • Tafelklem zelf meebrengen (1 per hele tafel) GRATIS

De gehuurde tafel neemt de gehele breedte van uw beursplek in beslag. Je mag op en onder de tafel items neerzetten, dus niet ervoor of ernaast. Zo houden we de looppaden/ nooduitgangen ruim en veilig. Bekijk dus eerst hoeveel items je te verkopen hebt, om te beslissen hoeveel tafels je wilt/kunt huren.

Het is niet toegestaan om eigen kledingrekken, tafels of ander displays mee te brengen en/of toe te voegen aan/bij de tafel. Er mogen max. 2 personen per tafel/ 1 ½ tafel verkopen, liever 1 persoon ivm de ruimte.

Tafel 130 cm met tafelklem

Wie mag aanbieden?
De Beurs XL van het Mamacafé is uitsluitend voor particulieren. Je mag geen reclame voor een bedrijf maken.

Wanneer is de volgende beurs?
13 oktober 2024 van 10.00u tot 13.00u. Opbouw-inloop is van 08.30 tot 09.30u. Afbouwen vanaf 13.00u.

Waar is de beurs?
Heer Hugo
Gildestraat 2, 1704 AG Heerhugowaard

Volg het Mamacafé op de socials, dan ben jij als eerste op de hoogte van de updates van de Kledingbeurs XL.

https://www.instagram.com/mamacafedew
https://www.facebook.com/mamacafeHHW

De organisatie stuurt je zo snel mogelijk een mailtje met een betalingslink. Je reservering is pas definitief na betalingsontvangst en bevestigingsmail van de organisatie. De organisatie hanteert de volgorde van mailtjes van onze inbox.


Let op: de organisatie deelt de tafels in op basis van de reserveringen. Het is niet mogelijk om een plek in de zaal ’te claimen’. Wel kun je aangeven als je naast elkaar wilt staan met iedere een eigen reservering. De organisatie streeft ernaar om dit allemaal mogelijk te maken.Waar komt het initiatie vandaan om een kledingbeurs te organiseren?

Nou, dan is het eerst goed om te weten dat het Mamacafé Dijk en Waard al jaren leuke bijeenkomsten organiseert waar je als zwangeren of met je baby en kinderen (0-4 jaar) naar toe kunt! Het café biedt een plek waar je gezellig koffie/thee kan drinken, ervaringen kan delen, elkaar kan opzoeken voor vragen en waar je kind kan spelen in een veilige omgeving. Niet alleen is het een uurtje vermaak, ook ontstaan er soms langdurige vriendschappen. Er komen er regelmatig gastsprekers of houden we workshops om het leven als moeder nog aangenamer te maken. Ook werden er ruilmomenten ingepland waar kinderkleding en speelgoed geruild kon worden.

Dit laatste hebben we nu dus iets groter aangepakt! Mede ook om voor het Mamacafé meer bekendheid te creëren en de ouders de mogelijkheid geven tot tweedehands kinderspullen, willen we elk kwartaal een kinderkleding- en speelgoedbeurs organiseren. Ook willen we hiermee het budget dat het Mamacafé ontvangt van de gemeente aanvullen voor nog meer mogelijkheden voor de ouders of de mogelijkheid creëren om een stichting te worden. Daarnaast zijn deze beurzen echt een tegenwicht in deze consumptiemaatschappij en het bespaart ouders een hoop geld.

Meld je aan voor de nieuwsbrief ↓

Nieuwsbrief

Wees altijd als eerst op de hoogte van onze nieuwtjes.